Sárközi Melinda

Dr. Ing Sárközi Melinda vagyok. Az Árpád-házi Szent Erzsébet Gimnáziumban folytattam a középiskolai tanulmányaimat 2001-2005 között, mi voltunk az első természettudományi osztály. Az ott töltött évek nagyon meghatározóak voltak számomra. Elsősorban kiemelném a Papbácsi szeretetét és azt, hogy mindenkire igyekezett odafigyelni és támaszt nyújtani bárkinek, akinek szüksége volt rá. Én személy szerint neki köszönhetem a „pótanyukámmal” való megismerkedésemet. Ez a kapcsolat a Papbácsi közreműködése által jött létre és azóta is tart, most már „pótnagymama” minőségben is. Ezenkívül kiemelném azt lelkes, fiatal tanári gárdát, akik mindent megtettek, hogy a legjobb tudásuk szerint elkalauzoljanak minket a tudományáguk területén. Köztük Olteán Éva tanárnőt, aki fáradságot nem kímélve segített, lelkesített és úgy érzem, miatta vagyok ma vegyész.

A most éppen ott tanuló diákoknak üzenem, hogy bárki bárhonnan el tud érni ahová csak szeretne, ha van benne alázat, tudásszomj, akarat és elhivatottság.

Hajrá, kitartás, bármilyen változás is jöjjön, szükség van elhivatott, lelkes, a világot megváltani akaró, hívő fiatalokra!