Kirándulás

Megjelent: 2017. június 12. hétfő
Írta: Bálint Róbert

Kosteleki kirándulás

 

November elején egy nagyszerű hétvégét töltöttünk Kostelekbe, amit idén nem a Szellő havas (Péter havas patak) mentén tettünk meg, hanem iskolabusszal Ágas felől közelítettünk meg, reggel hét órakor indultunk, hogy időben oda érhessünk és együtt túrázhassunk. Az évszakhoz képest nem volt hideg, az idő is nekünk kedvezett. Szerencsére, már kilenckor a helyszínen voltunk, megreggeliztünk és útra is keltünk. 

A csapatunk nagyon lelkes volt, mivel még nem jártunk itt, ilyen hosszú túrára. Kostelek kb. 50 km-re van Gyimesfelsőloktól, így kíváncsian vártuk, hogy milyen új dolgokat láthatunk. Az utunk hosszúnak ígérkezett.  Az első, aminek neki vágtunk a Borda nevezetű hegy volt. Egy kedves, helyi, úriember, Csilip Tibor és Tankó Szabolcs földrajz tanár úr által tartott idegenvezetésbe volt részünk, ami igen csak kedvező volt számunkra, mert ők biztosították az eltévedésünk lehetőségének kizárását és rengetek információval és érdekességgel szolgáltak számunkra. 

Az utunk egyik célja háborús bunkerek felfedezése volt. Körülbelül 30 km-t tettünk meg gyalog, mikor 7 óra körül, szerencsésen beérkeztünk a hegyről és autóbusszal vittek vissza a szállásra, ahol Vaszi Levente egy táncestet rendezett nekünk, finom vacsorával, zenével és jó hangulattal vártak a helyiek minket. Az este további részében, éjfélig tartó tánc következett, amiben mindenki részt vett. Mindent egybe véve, ez egy élménydús, szórakoztató kirándulás volt, ahol mindenki jól érezte magát.

 

Kicsengetési kártya

Megjelent: 2015. május 26. kedd
Írta: Bálint Róbert

Kicsengetési kártya 2015

KK

KB

Meghívó

Megjelent: 2014. szeptember 11. csütörtök
Írta: Bálint Róbert

Meghvkls

Meghvbels